Alempien vöiden mestaruuskisat 22.3.2015 Vantaa

Vantaalla kisattiin 22.3.2015 Alempien Vöiden Suomen mestaruuskisat. Kisat pidettiin tuttuun tapaan taas Hakunilan koululla hyvissä puitteissa. Kisapaikalla oli 3 tatamia, joista kaksi oli kilpailukäytössä ja yksi kisaajien lämmittelyalueena. Kilpailuun osallistui 155 judokaa ympäri Suomea ja 44 seuraa oli täten edustettuna kisoissa.

Kemin Kita-Kanista reisuun lähti tällä kertaa vain 2 kilpailijaa mutta menestys oli sitä parempi. Niklas Pikkarainen otti U15-66 sarjassa hopeaa ipponin arvoisella suorituksella. Joni Berg kruunattiin sarjansa M-73 mestariksi voittaen kaikki ottelunsa ipponin arvoisella suorituksella. Kita-Kan oli mitalitilastossa jaetulla 10:llä sijalla, joten kilpailu osoitti Kita-Kanin osaamisen olevan hyvällä tasolla kahden mitalin perusteella.

Alla muutamia kuvia kisoista, kuvaustekniikan "petettyä" osa kuvista on hieman huonolaatuisia.